89 wpisów.
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 23 lipca 2021 o 08:02:
Dziękujemy bardzo za jogurty owocowe oraz napoje witaminowe!
Szpital Specjalistyczny w Chorzowie Szpital Specjalistyczny w Chorzowie napisał/a 22 lipca 2021 o 13:13:
Szpital Specjalistyczny w Chorzowie bardzo dziękuje za przekazanie na rzecz szpitala napojów izotonicznych. Wielkie wyrazy uznania za okazaną pomoc. Jesteśmy bardzo wdzięczni! 🙂
Dom opieki HONORATA Grupy ORPEA Dom opieki HONORATA Grupy ORPEA napisał/a 22 lipca 2021 o 10:41:
Bardzo dziękujemy za okazywaną bezinteresownie pomoc, sprawiacie Państwo wiele radości i czynicie dobro!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 24 czerwca 2021 o 13:33:
Bardzo dziękujemy za desery mleczno – ryżowe i mieszanki do domowego wypieku chleba! Już nie możemy się doczekać kiedy spróbujemy własnych wypieków.
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 24 czerwca 2021 o 11:46:
I to był wspaniały prezent na zakończenie roku. Szczęśliwe dzieciaki i młodzież- BARDZO DZIĘKUJEMY za smaczne i zdrowe "Riso" waniliowe i czekoladowe!!! Jesteśmy wdzięczni za pomoc dla najmniejszych i bardzo potrzebujących wsparcia!!!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 18 czerwca 2021 o 11:15:
Bardzo dziękujemy za przekazane MIXy jogurtowe, jak zawsze nasze podopieczne zjadają je ze smakiem.
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 17 czerwca 2021 o 15:19:
Bardzo dziękujemy z wczorajsze smakołyki -MIXy pistacjowe i mleczno-czekoladowe – smaki naszych uczniów. Wszyscy jesteśmy wdzięczni za Wasze dary i pamięć o nas!!!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 11 czerwca 2021 o 07:31:
Jesteśmy wdzięczni za Waszą życzliwość i bezinteresowną pomoc. Dziękujemy bardzo za ofiarowane mleczne desery.
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 10 czerwca 2021 o 11:21:
Jak mówi Wioletta Szczepańska – " Pomoc i wdzięczność to najdroższa waluta świata" – wasza pomoc jest nam potrzebna i jesteśmy wdzięczni za wszystkie dary. Dzisiejsze MIXy karmelowe bardzo smakowały wszystkim -DZIĘKUJEMY!!!!!
Szpital Specjalistyczny w Chorzowie ul. Zjednoczenia 10 Szpital Specjalistyczny w Chorzowie ul. Zjednoczenia 10 napisał/a 10 czerwca 2021 o 10:07:
Serdecznie dziękujemy za okazaną pomoc, wielkie brawa dla Stowarzyszenia Pomocna Dłoń z Chorzowa.
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 31 maja 2021 o 11:03:
Dzisiejsze " TIRAMISU" było najlepsze – już przed Dniem Dziecka sprawiliście ogromną radość! Bardzo dziękujemy uczniowie prosili przekazać dwa słowa – KOCHAMY WAS
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 27 maja 2021 o 13:44:
Bardzo dziękujemy za ofiarowaną pomoc w postaci przepysznych jogurtów!
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 25 maja 2021 o 06:41:
Dziękujemy za wczorajsze jogurto-kefirki – dzieci i młodzież szczęśliwi i wdzięczni za serce i pamięć o nas. Wrócił uśmiech po pandemii i chęć do pracy.
pytanie pytanie napisał/a 7 maja 2021 o 00:31:
płaci sie?czy za darmo mozna pozyskac?
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 4 maja 2021 o 08:23:
Bardzo dziękujemy za pyszne jogurty, które osłodziły nam majowy weekend!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 1 kwietnia 2021 o 11:53:
Z uśmiechem na ustach składamy najlepsze świąteczne życzenia i bardzo dziękujemy za przepyszne jogurty!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 10 grudnia 2020 o 10:32:
Dziękujemy bardzo stowarzyszeniu „Pomocna Dłoń" za przekazane jogurty – były przepyszne!
Szpital Specjalistyczny w Chorzowie ul. Zjednoczenia 10 Szpital Specjalistyczny w Chorzowie ul. Zjednoczenia 10 napisał/a 2 grudnia 2020 o 10:23:
Dziękujemy Stowarzyszeniu "Pomocna dłoń" z Chorzowa za udzielone wsparcie i pomoc naszemu personelowi w tym trudnym dla wszystkich czasie walki z pandemią COVID 19.
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 27 listopada 2020 o 13:56:
Kolejny raz mamy przyjemność korzystać z dobroci naszych Darczyńców, którzy obdarowali nas produktami spożywczymi (danie z pszenicy z dodatkiem żurawiny). Jesteśmy wdzięczni za Waszą pamięć i pomoc. Dziękujemy!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 18 listopada 2020 o 14:39:
W imieniu naszych podopiecznych składamy serdeczne podziękowania Stowarzyszeniu „Pomocna Dłoń " za bezinteresowną chęć niesienia pomocy i przekazane dary. Dziękujemy bardzo!

Właścicielem strony i administratorem Pani/Pana danych osobowych jest stowarzyszenie Chorzowskie Charytatywne “Pomocna Dłoń” z siedzibą w Chorzowie, ul. Styczyńskiego 17 kod pocztowy 41-500 adres e-mail:

Strona stworzona przez Creosite.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone “Pomocna Dłoń” Chorzowskie Stowarzyszenie Charytatywne.