95 wpisów.
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 11 października 2021 o 11:06:
Dyrekcja szkoły oraz uczniowie składają serdeczne podziękowania za dzisiejsze jogurty Mix pistacjowe!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 6 października 2021 o 12:36:
Serdecznie dziękujemy za pamięć o naszych podopiecznych i pyszne truskawkowe galaretki!!!
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 5 października 2021 o 14:15:
Serdecznie dziękujemy za ofiarowane mleczne desery. Jesteśmy bardzo wdzięczni !
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 27 września 2021 o 15:20:
Dziękujemy bardzo za MIXy pistacjowe i mleczno-czekoladowe, które jak zwykle sprawiają wielką radość naszym podopiecznym! 🙂
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 17 września 2021 o 15:01:
Jak zawsze jesteśmy bardzo wdzięczni za pamięć o naszych podopiecznych i dziękujemy z całego serca za przekazane Mixy jogurtowe!
Zespół Szkół Specjalnych Nr 3 Chorzów Zespół Szkół Specjalnych Nr 3 Chorzów napisał/a 16 września 2021 o 12:07:
Bardzo dziękujemy za dzisiejsze smakołyki -MIX mleczno-czekoladowy – smaki naszych uczniów. Wszyscy jesteśmy wdzięczni za Wasze dary i pamięć o nas!!!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 23 lipca 2021 o 08:02:
Dziękujemy bardzo za jogurty owocowe oraz napoje witaminowe!
Szpital Specjalistyczny w Chorzowie Szpital Specjalistyczny w Chorzowie napisał/a 22 lipca 2021 o 13:13:
Szpital Specjalistyczny w Chorzowie bardzo dziękuje za przekazanie na rzecz szpitala napojów izotonicznych. Wielkie wyrazy uznania za okazaną pomoc. Jesteśmy bardzo wdzięczni! 🙂
Dom opieki HONORATA Grupy ORPEA Dom opieki HONORATA Grupy ORPEA napisał/a 22 lipca 2021 o 10:41:
Bardzo dziękujemy za okazywaną bezinteresownie pomoc, sprawiacie Państwo wiele radości i czynicie dobro!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 24 czerwca 2021 o 13:33:
Bardzo dziękujemy za desery mleczno – ryżowe i mieszanki do domowego wypieku chleba! Już nie możemy się doczekać kiedy spróbujemy własnych wypieków.
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 24 czerwca 2021 o 11:46:
I to był wspaniały prezent na zakończenie roku. Szczęśliwe dzieciaki i młodzież- BARDZO DZIĘKUJEMY za smaczne i zdrowe "Riso" waniliowe i czekoladowe!!! Jesteśmy wdzięczni za pomoc dla najmniejszych i bardzo potrzebujących wsparcia!!!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 18 czerwca 2021 o 11:15:
Bardzo dziękujemy za przekazane MIXy jogurtowe, jak zawsze nasze podopieczne zjadają je ze smakiem.
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 17 czerwca 2021 o 15:19:
Bardzo dziękujemy z wczorajsze smakołyki -MIXy pistacjowe i mleczno-czekoladowe – smaki naszych uczniów. Wszyscy jesteśmy wdzięczni za Wasze dary i pamięć o nas!!!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 11 czerwca 2021 o 07:31:
Jesteśmy wdzięczni za Waszą życzliwość i bezinteresowną pomoc. Dziękujemy bardzo za ofiarowane mleczne desery.
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 10 czerwca 2021 o 11:21:
Jak mówi Wioletta Szczepańska – " Pomoc i wdzięczność to najdroższa waluta świata" – wasza pomoc jest nam potrzebna i jesteśmy wdzięczni za wszystkie dary. Dzisiejsze MIXy karmelowe bardzo smakowały wszystkim -DZIĘKUJEMY!!!!!
Szpital Specjalistyczny w Chorzowie ul. Zjednoczenia 10 Szpital Specjalistyczny w Chorzowie ul. Zjednoczenia 10 napisał/a 10 czerwca 2021 o 10:07:
Serdecznie dziękujemy za okazaną pomoc, wielkie brawa dla Stowarzyszenia Pomocna Dłoń z Chorzowa.
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 31 maja 2021 o 11:03:
Dzisiejsze " TIRAMISU" było najlepsze – już przed Dniem Dziecka sprawiliście ogromną radość! Bardzo dziękujemy uczniowie prosili przekazać dwa słowa – KOCHAMY WAS
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 27 maja 2021 o 13:44:
Bardzo dziękujemy za ofiarowaną pomoc w postaci przepysznych jogurtów!
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 25 maja 2021 o 06:41:
Dziękujemy za wczorajsze jogurto-kefirki – dzieci i młodzież szczęśliwi i wdzięczni za serce i pamięć o nas. Wrócił uśmiech po pandemii i chęć do pracy.
pytanie pytanie napisał/a 7 maja 2021 o 00:31:
płaci sie?czy za darmo mozna pozyskac?

Właścicielem strony i administratorem Pani/Pana danych osobowych jest stowarzyszenie Chorzowskie Charytatywne “Pomocna Dłoń” z siedzibą w Chorzowie, ul. Styczyńskiego 17 kod pocztowy 41-500 adres e-mail:

Strona stworzona przez Creosite.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone “Pomocna Dłoń” Chorzowskie Stowarzyszenie Charytatywne.