103 wpisy.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ św. Wincenetego w Chorzowie DOM POMOCY SPOŁECZNEJ św. Wincenetego w Chorzowie napisał/a 20 grudnia 2021 o 13:11:
Serdecznie dziękujemy Chorzowskiemu Stowarzyszeniu Charytatywnemu "Pomocna Dłoń" za pamięć i okazaną pomoc w postaci darów. Bóg zapłać.
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 14 grudnia 2021 o 11:52:
W imieniu naszych podopiecznych składamy serdeczne podziękowania Stowarzyszeniu „Pomocna Dłoń " za bezinteresowną chęć niesienia pomocy i przekazane dary. Dziękujemy bardzo!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 1 grudnia 2021 o 14:49:
Dziękujemy bardzo za troskę i przekazane mydła antybakteryjne!
Szkoła Podstawowa Nr 17 im. Jana Pawła II w Chorzowie Szkoła Podstawowa Nr 17 im. Jana Pawła II w Chorzowie napisał/a 1 grudnia 2021 o 09:42:
"Okazanie wdzięczności jest najprostszą – oraz najpotężniejszą -rzeczą jaką człowiek może zrobić dla drugiego człowieka" Randy Pausch z wyrazami wdzięczności za otrzymane dary Dyrekcja, pracownicy oraz uczniowie Szkoły Podstawowej Nr 17 im. Jana Pawła II
SP ZOZ Zespół Szpitali Miejskich SP ZOZ Zespół Szpitali Miejskich napisał/a 29 listopada 2021 o 13:39:
Serdecznie dziękujemy za wszelkie dobro, którym nas obdarzacie! Dziękujemy za pamięć! Każda pomoc jest dla nas bardzo ważna i cenna. Miło jest czuć, że w tak trudnych czasach możemy liczyć na pomoc ludzi dobrej woli.,
Szpital Specjalistyczny w Chorzowie ul. Zjednoczenia 10 Szpital Specjalistyczny w Chorzowie ul. Zjednoczenia 10 napisał/a 29 listopada 2021 o 10:42:
Serdecznie dziękujemy Chorzowskiemu Stowarzyszeniu Charytatywnemu "Pomocna Dłoń" za okazaną pomoc i wsparcie.
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 26 listopada 2021 o 11:39:
Dyrekcja szkoły oraz uczniowie składają serdeczne podziękowania za dzisiejsze przepyszne desery Riso rice & milk chocolate.
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 25 listopada 2021 o 10:48:
Dziękujemy serdecznie za przepyszny kisiel i mieszanki do wypieku bułeczek! Pozdrawiamy!
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 11 października 2021 o 11:06:
Dyrekcja szkoły oraz uczniowie składają serdeczne podziękowania za dzisiejsze jogurty Mix pistacjowe!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 6 października 2021 o 12:36:
Serdecznie dziękujemy za pamięć o naszych podopiecznych i pyszne truskawkowe galaretki!!!
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 5 października 2021 o 14:15:
Serdecznie dziękujemy za ofiarowane mleczne desery. Jesteśmy bardzo wdzięczni !
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 27 września 2021 o 15:20:
Dziękujemy bardzo za MIXy pistacjowe i mleczno-czekoladowe, które jak zwykle sprawiają wielką radość naszym podopiecznym! 🙂
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 17 września 2021 o 15:01:
Jak zawsze jesteśmy bardzo wdzięczni za pamięć o naszych podopiecznych i dziękujemy z całego serca za przekazane Mixy jogurtowe!
Zespół Szkół Specjalnych Nr 3 Chorzów Zespół Szkół Specjalnych Nr 3 Chorzów napisał/a 16 września 2021 o 12:07:
Bardzo dziękujemy za dzisiejsze smakołyki -MIX mleczno-czekoladowy – smaki naszych uczniów. Wszyscy jesteśmy wdzięczni za Wasze dary i pamięć o nas!!!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 23 lipca 2021 o 08:02:
Dziękujemy bardzo za jogurty owocowe oraz napoje witaminowe!
Szpital Specjalistyczny w Chorzowie Szpital Specjalistyczny w Chorzowie napisał/a 22 lipca 2021 o 13:13:
Szpital Specjalistyczny w Chorzowie bardzo dziękuje za przekazanie na rzecz szpitala napojów izotonicznych. Wielkie wyrazy uznania za okazaną pomoc. Jesteśmy bardzo wdzięczni! 🙂
Dom opieki HONORATA Grupy ORPEA Dom opieki HONORATA Grupy ORPEA napisał/a 22 lipca 2021 o 10:41:
Bardzo dziękujemy za okazywaną bezinteresownie pomoc, sprawiacie Państwo wiele radości i czynicie dobro!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 24 czerwca 2021 o 13:33:
Bardzo dziękujemy za desery mleczno – ryżowe i mieszanki do domowego wypieku chleba! Już nie możemy się doczekać kiedy spróbujemy własnych wypieków.
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 24 czerwca 2021 o 11:46:
I to był wspaniały prezent na zakończenie roku. Szczęśliwe dzieciaki i młodzież- BARDZO DZIĘKUJEMY za smaczne i zdrowe "Riso" waniliowe i czekoladowe!!! Jesteśmy wdzięczni za pomoc dla najmniejszych i bardzo potrzebujących wsparcia!!!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 18 czerwca 2021 o 11:15:
Bardzo dziękujemy za przekazane MIXy jogurtowe, jak zawsze nasze podopieczne zjadają je ze smakiem.