76 wpisów.
pytanie pytanie napisał/a 7 maja 2021 o 00:31:
płaci sie?czy za darmo mozna pozyskac?
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 4 maja 2021 o 08:23:
Bardzo dziękujemy za pyszne jogurty, które osłodziły nam majowy weekend!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 1 kwietnia 2021 o 11:53:
Z uśmiechem na ustach składamy najlepsze świąteczne życzenia i bardzo dziękujemy za przepyszne jogurty!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 10 grudnia 2020 o 10:32:
Dziękujemy bardzo stowarzyszeniu „Pomocna Dłoń" za przekazane jogurty – były przepyszne!
Szpital Specjalistyczny w Chorzowie ul. Zjednoczenia 10 Szpital Specjalistyczny w Chorzowie ul. Zjednoczenia 10 napisał/a 2 grudnia 2020 o 10:23:
Dziękujemy Stowarzyszeniu "Pomocna dłoń" z Chorzowa za udzielone wsparcie i pomoc naszemu personelowi w tym trudnym dla wszystkich czasie walki z pandemią COVID 19.
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 27 listopada 2020 o 13:56:
Kolejny raz mamy przyjemność korzystać z dobroci naszych Darczyńców, którzy obdarowali nas produktami spożywczymi (danie z pszenicy z dodatkiem żurawiny). Jesteśmy wdzięczni za Waszą pamięć i pomoc. Dziękujemy!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 18 listopada 2020 o 14:39:
W imieniu naszych podopiecznych składamy serdeczne podziękowania Stowarzyszeniu „Pomocna Dłoń " za bezinteresowną chęć niesienia pomocy i przekazane dary. Dziękujemy bardzo!
Dom Pomocy Spolecznej św. Wincentego w Chorzowie Dom Pomocy Spolecznej św. Wincentego w Chorzowie napisał/a 23 października 2020 o 09:59:
Po raz kolejny bardzo dziękujemy za pamięć i przekazane dary-pyszne jogurty. Dziękujemy!!!
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 22 października 2020 o 09:31:
"Pomoc i wdzięczność to najdroższa waluta świata" mówiła Wioletta Szczepńska. My jesteśmy wdzięczni za radość naszych dzieci i młodzieży. Jogurciki wielosmakowe otrzymane w dn. 20.10.2020r. miały ogromne powodzenie. BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!!
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 8 października 2020 o 08:16:
Za serce dla dzieci i młodzieży naszej szkoły za pamięć o nas i dary ( wczorajsze jogurciki) BARDZO DZIĘKUJEMY!!!
Szpital Specjalistyczny w Chorzowie ul. Zjednoczenia 10 Szpital Specjalistyczny w Chorzowie ul. Zjednoczenia 10 napisał/a 2 października 2020 o 10:39:
Serdecznie dziękujemy Stowarzyszeniu "Pomocna dłoń" za pamięć o naszym Szpitalu i udzielone wsparcie.
Dom Pomocy Spolecznej św. Wincentego Dom Pomocy Spolecznej św. Wincentego napisał/a 28 września 2020 o 13:11:
Bardzo dziękujemy za pamięć i przekazane dla nas pyszne jogurty. Bardzo Dziękujemy! Bóg Zapłać
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 24 września 2020 o 12:55:
"Jest na świecie wiele rzeczy, za które nie można zapłacić żadnymi pieniędzmi, a tylko uśmiechem i słowem DZIĘKUJĘ ." Nasze dzieci i młodzież BARDZO DZIĘKUJĄ za pamięć i serce. Jogurty wielosmakowe dziś otrzymane dostarczyły wiele radości. Wdzięczni jesteśmy równiez za pomoc w załadunku tak dużej partii.
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 3 września 2020 o 07:47:
Dzięki Wam rok szkolny rozpoczął się smacznie i wesoło. Wszyscy uczniowie zespołu szkół młodsi i starsi są bardzo wdzięczni za MuLLermilch!!!
Dom Pomocy Spolecznej św. Wincentego Dom Pomocy Spolecznej św. Wincentego napisał/a 27 sierpnia 2020 o 13:54:
Bardzo dziękujemy za pamięć i przekazane dary. Bóg zapłać.
Schronisko Oaza i Schronisko Arka Schronisko Oaza i Schronisko Arka napisał/a 14 lipca 2020 o 11:08:
Serdeczne podziękowania w imieniu naszym, jak i naszych podopiecznych za przekazaną pomoc! Jesteście wspaniali !!! ❤️
Przedszkole nr 24 w Chorzowie Przedszkole nr 24 w Chorzowie napisał/a 25 czerwca 2020 o 09:57:
„Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi” – Jan Paweł II Dziękujemy za ponowne umilenie naszym dzieciom pobytu w przedszkolu pysznymi smakołykami 🙂
Zespół Szpitali Miejskich w Chorzowie Zespół Szpitali Miejskich w Chorzowie napisał/a 7 maja 2020 o 10:36:
Serdecznie dziękujemy za wszelkie dobro, którym nas obdarzacie! Bardzo cieszymy się z Waszej zbiórki na rzecz naszych najmłodszych pacjentów. Dobro powraca, pamiętajcie!
Szpital Specjalistyczny w Chorzowie Szpital Specjalistyczny w Chorzowie napisał/a 7 maja 2020 o 09:40:
Serdecznie dziękujemy Stowarzyszeniu "Pomocna Dłoń" z Chorzowa za udzielone naszemu Szpitalowi wsparcie. To niezwykle ważny i szlachetny gest w sytuacji panującej pandemii której Wszyscy musimy stawić czoła. Jesteście Wielcy.
Ratownicy medyczni z Chorzowa Ratownicy medyczni z Chorzowa napisał/a 6 maja 2020 o 13:34:
Okazanie wdzięczności jest najprostszą – oraz najpotężniejszą – rzeczą, jaką człowiek może zrobić dla drugiego człowieka. Po raz kolejny pragniemy podziękować za pyszne słodkości:)

Właścicielem strony i administratorem Pani/Pana danych osobowych jest stowarzyszenie Chorzowskie Charytatywne “Pomocna Dłoń” z siedzibą w Chorzowie, ul. Styczyńskiego 17 kod pocztowy 41-500 adres e-mail:

Strona stworzona przez Creosite.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone “Pomocna Dłoń” Chorzowskie Stowarzyszenie Charytatywne.