103 wpisy.
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 17 czerwca 2021 o 15:19:
Bardzo dziękujemy z wczorajsze smakołyki -MIXy pistacjowe i mleczno-czekoladowe – smaki naszych uczniów. Wszyscy jesteśmy wdzięczni za Wasze dary i pamięć o nas!!!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 11 czerwca 2021 o 07:31:
Jesteśmy wdzięczni za Waszą życzliwość i bezinteresowną pomoc. Dziękujemy bardzo za ofiarowane mleczne desery.
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 10 czerwca 2021 o 11:21:
Jak mówi Wioletta Szczepańska – " Pomoc i wdzięczność to najdroższa waluta świata" – wasza pomoc jest nam potrzebna i jesteśmy wdzięczni za wszystkie dary. Dzisiejsze MIXy karmelowe bardzo smakowały wszystkim -DZIĘKUJEMY!!!!!
Szpital Specjalistyczny w Chorzowie ul. Zjednoczenia 10 Szpital Specjalistyczny w Chorzowie ul. Zjednoczenia 10 napisał/a 10 czerwca 2021 o 10:07:
Serdecznie dziękujemy za okazaną pomoc, wielkie brawa dla Stowarzyszenia Pomocna Dłoń z Chorzowa.
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 31 maja 2021 o 11:03:
Dzisiejsze " TIRAMISU" było najlepsze – już przed Dniem Dziecka sprawiliście ogromną radość! Bardzo dziękujemy uczniowie prosili przekazać dwa słowa – KOCHAMY WAS
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 27 maja 2021 o 13:44:
Bardzo dziękujemy za ofiarowaną pomoc w postaci przepysznych jogurtów!
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 25 maja 2021 o 06:41:
Dziękujemy za wczorajsze jogurto-kefirki – dzieci i młodzież szczęśliwi i wdzięczni za serce i pamięć o nas. Wrócił uśmiech po pandemii i chęć do pracy.
pytanie pytanie napisał/a 7 maja 2021 o 00:31:
płaci sie?czy za darmo mozna pozyskac?
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 4 maja 2021 o 08:23:
Bardzo dziękujemy za pyszne jogurty, które osłodziły nam majowy weekend!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 1 kwietnia 2021 o 11:53:
Z uśmiechem na ustach składamy najlepsze świąteczne życzenia i bardzo dziękujemy za przepyszne jogurty!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 10 grudnia 2020 o 10:32:
Dziękujemy bardzo stowarzyszeniu „Pomocna Dłoń" za przekazane jogurty – były przepyszne!
Szpital Specjalistyczny w Chorzowie ul. Zjednoczenia 10 Szpital Specjalistyczny w Chorzowie ul. Zjednoczenia 10 napisał/a 2 grudnia 2020 o 10:23:
Dziękujemy Stowarzyszeniu "Pomocna dłoń" z Chorzowa za udzielone wsparcie i pomoc naszemu personelowi w tym trudnym dla wszystkich czasie walki z pandemią COVID 19.
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 27 listopada 2020 o 13:56:
Kolejny raz mamy przyjemność korzystać z dobroci naszych Darczyńców, którzy obdarowali nas produktami spożywczymi (danie z pszenicy z dodatkiem żurawiny). Jesteśmy wdzięczni za Waszą pamięć i pomoc. Dziękujemy!
Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 Dom Pomocy Społecznej Prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Miłosierdzia św. K. Boromeusza w Siemianowicach Śląskich, ul. Maciejkowicka 8 napisał/a 18 listopada 2020 o 14:39:
W imieniu naszych podopiecznych składamy serdeczne podziękowania Stowarzyszeniu „Pomocna Dłoń " za bezinteresowną chęć niesienia pomocy i przekazane dary. Dziękujemy bardzo!
Dom Pomocy Spolecznej św. Wincentego w Chorzowie Dom Pomocy Spolecznej św. Wincentego w Chorzowie napisał/a 23 października 2020 o 09:59:
Po raz kolejny bardzo dziękujemy za pamięć i przekazane dary-pyszne jogurty. Dziękujemy!!!
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 22 października 2020 o 09:31:
"Pomoc i wdzięczność to najdroższa waluta świata" mówiła Wioletta Szczepńska. My jesteśmy wdzięczni za radość naszych dzieci i młodzieży. Jogurciki wielosmakowe otrzymane w dn. 20.10.2020r. miały ogromne powodzenie. BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!!
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 8 października 2020 o 08:16:
Za serce dla dzieci i młodzieży naszej szkoły za pamięć o nas i dary ( wczorajsze jogurciki) BARDZO DZIĘKUJEMY!!!
Szpital Specjalistyczny w Chorzowie ul. Zjednoczenia 10 Szpital Specjalistyczny w Chorzowie ul. Zjednoczenia 10 napisał/a 2 października 2020 o 10:39:
Serdecznie dziękujemy Stowarzyszeniu "Pomocna dłoń" za pamięć o naszym Szpitalu i udzielone wsparcie.
Dom Pomocy Spolecznej św. Wincentego Dom Pomocy Spolecznej św. Wincentego napisał/a 28 września 2020 o 13:11:
Bardzo dziękujemy za pamięć i przekazane dla nas pyszne jogurty. Bardzo Dziękujemy! Bóg Zapłać
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 24 września 2020 o 12:55:
"Jest na świecie wiele rzeczy, za które nie można zapłacić żadnymi pieniędzmi, a tylko uśmiechem i słowem DZIĘKUJĘ ." Nasze dzieci i młodzież BARDZO DZIĘKUJĄ za pamięć i serce. Jogurty wielosmakowe dziś otrzymane dostarczyły wiele radości. Wdzięczni jesteśmy równiez za pomoc w załadunku tak dużej partii.