73 wpisy.
Polski Związek Niewidomych Dom Pomocy Społecznej im. Kazimierza Jaworka 41-503 Chorzów ul. s Siemianowicka 101 Polski Związek Niewidomych Dom Pomocy Społecznej im. Kazimierza Jaworka 41-503 Chorzów ul. s Siemianowicka 101 napisał/a 30 października 2018 o 07:49
Serdeczne słowa wdzięczności i podziękowań składamy za przekazane nam produkty spożywcze w postaci jogurtów, soczków oraz pieczywa lekkiego .Wykazaliście Państwo dużo troski i zainteresowania środowiskiem osób niewidomych co sprawia, iż jesteście godnymi do naśladowania partnerami i dlatego też zasługujecie Państwo na nasze szczególne podziękowania. Żywimy nadzieję, że nie była to ostatnia inicjatywa z Państwa strony. Życzymy wielu sukcesów i satysfakcji z prowadzonej działalności .
Branżowa Szkoła I Stopnia Nr 8 Specjalna w Bytomiu Branżowa Szkoła I Stopnia Nr 8 Specjalna w Bytomiu napisał/a 26 października 2018 o 12:17
Dyrekcja , grono pedagogiczne i młodzież szkoły składają serdeczne podziękowania za przekazane smaczne jogurty i pyszne soczki . Bardzo DZIĘKUJEMY !!!
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 24 października 2018 o 15:48
Nasze dzieci dziś ponownie zostały obdarowane smakołykami – bardzo DZIĘKUJEMY !!!! (a ryż przetworzymy na deserki i potrawy.) "Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi" ( Jan Paweł II ) Jesteście SUPER !!!
Szkoła Podstawowa nr 38 im. Wojska Polskiego w Chorzowie Szkoła Podstawowa nr 38 im. Wojska Polskiego w Chorzowie napisał/a 22 października 2018 o 07:50
Serdecznie dziękujemy za pyszne jogurty przekazane na rzecz uczniów naszej szkoły. Gorąco pozdrawiamy 🙂
Szkoła Podstawowa nr 15 im.Konstantego Wolnego w Chorzowie Szkoła Podstawowa nr 15 im.Konstantego Wolnego w Chorzowie napisał/a 19 października 2018 o 11:22
DZIĘKUJEMY!!!! Bardzo serdecznie dziękujemy!!!!! Za uśmiech i radość naszych dzieciaków, gdy zostały obdarowane deserkami i jogurtami. Słowom "jej, ale super" nie było końca. Dziękujemy za wielkie serce i wszelkie artykuły spożywcze, które wykorzystamy, aby naszym uczniom było "smaczniej" 🙂 Pozdrawiamy serdecznie 🙂
Szkoła Podstawowa nr 15 im.Konstantego Wolnego w Chorzowie Szkoła Podstawowa nr 15 im.Konstantego Wolnego w Chorzowie napisał/a 17 października 2018 o 21:52
Dziękujemy kochani! Za wszystkie artykuły spożywcze: chlebki, dżemiki, ketchupy i pyszności, które przekazaliśmy naszym dzieciakom. Pozdrawiamy serdecznie i cieplutko!
Szkoła Podstawowa nr 15 im.Konstantego Wolnego w Chorzowie Szkoła Podstawowa nr 15 im.Konstantego Wolnego w Chorzowie napisał/a 17 października 2018 o 21:47
Serdecznie DZIĘKUJEMY !!!!! Ludziom, którzy mają wielkie serca i myślą o najmniejszych. Dziękujemy za pyszne deserki dla naszych wszystkich uczniów!
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 17 października 2018 o 09:44
Serdecznie dziękujemy za ponowne wsparcie – chrupiące pieczyw, dżemiki i ketchup. DZIĘKUJEMY 1111
Dom Pomocy Społecznej Dom Pomocy Społecznej napisał/a 12 października 2018 o 13:28
Dom Pomocy Społecznej św. Wincentego w Chorzowie bardzo serdecznie dziękuję za otrzymane artykuły spożywcze. Dziękujemy.
Szkoła Podstawowa nr 38 im. Wojska Polskiego w Chorzowie Szkoła Podstawowa nr 38 im. Wojska Polskiego w Chorzowie napisał/a 11 października 2018 o 09:24
Serdecznie dziękujemy za pyszne serki, jogurty i inne produkty żywnościowe przekazane na rzecz uczniów naszej szkoły. Dziękujemy i gorąco pozdrawiamy ludzi z wielkim sercem 🙂
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 Zespół Szkół Specjalnych nr 3 napisał/a 10 października 2018 o 13:59
Dyrekcja Szkoły i uczniowie serdecznie dziękują za wsparcie żywnościowe naszych uczniów. DZIEKUJEMY !!! "Tylko Ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia – prawdziwego poczucia spełnienia " Anthony Robbins