69 wpisów.
Szkoła Podstawowa nr 29 w Chorzowie Szkoła Podstawowa nr 29 w Chorzowie napisał/a 11 grudnia 2018 o 13:01:
Serdecznie podziękowania za pyszne jogurty przekazane na rzecz uczniów naszej szkoły. Gorąco pozdrawiamy.
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 11 grudnia 2018 o 12:38:
Wszystko było pyszne -zdrowe jogurciki wielosmakowe, dżemy malinowe do ciast i bułeczek ale " najpyszniejsze na świecie" były chrupki z orzeszkami – rodość naszych dzieciaków ze szkoły podstawowej, młodzieży z gimnazjum i branżowej szkoły była ogromna. Przekazujem w ich imieniu WIELKIE DZIĘKI
Szkoła Podstawowa nr 38 im. Wojska Polskiego w Chorzowie Szkoła Podstawowa nr 38 im. Wojska Polskiego w Chorzowie napisał/a 7 grudnia 2018 o 09:19:
Dziękujemy za pyszne desery przekazane z okazji MIKOŁAJEK na rzecz uczniów naszej szkoły. Pozdrawiamy świątecznie 🙂
Branżowa Szkoła I Stopnia Specjalna nr 8 w Bytomiu Branżowa Szkoła I Stopnia Specjalna nr 8 w Bytomiu napisał/a 6 grudnia 2018 o 08:55:
Po raz kolejny młodzież o specjalnych potrzebach edukacyjnych dzięki darom Stowarzyszenia Pomocna Dłoń mogła w czasie Mikołajek rozkoszować się smakami pysznych deserów ryżowych. Dziękujemy serdecznie – dyrekcja, grono pedagogiczne i cała społeczność szkolna.
Zespół Szkół Specjalnych nr3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr3 w Chorzowie napisał/a 5 grudnia 2018 o 15:21:
Serdeczne słowa podziękowania za dzisiejsze deserki !!! " Trzeba wielkosci ducha aby pomagać bezinteresownie" mówi ks. Ryszard Omański . Wy macie nie tylko wielkiego ducha ale i serce . Podziękowaniem sa szczęśliwe buzie dzieci i młodzieży. No i frekwencja w szkole znacznie się poprawiła !
Szkoła Podstawowa nr 24 w Chorzowie Szkoła Podstawowa nr 24 w Chorzowie napisał/a 5 grudnia 2018 o 14:40:
Uczniowie naszej szkoły dziękują za dzisiejszą mleczno – ryżową ucztę w formie deseru. Pozdrawiamy:)
Szkoła Podstawowa Nr 17 im. Jana Pawła II w Chorzowie Szkoła Podstawowa Nr 17 im. Jana Pawła II w Chorzowie napisał/a 5 grudnia 2018 o 10:40:
Dziękujemy że Mikołaj już dziś nas odwiedził i desery ryżowe rozdał wszystkim dzieciom.:-)Pozdrawiamy
Szkoła Podstawowa nr 38 im. Wojska Polskiego w Chorzowie Szkoła Podstawowa nr 38 im. Wojska Polskiego w Chorzowie napisał/a 4 grudnia 2018 o 09:15:
Serdecznie dziękujemy za pyszne desery przekazane na rzecz uczniów naszej szkoły. Pozdrawiamy 🙂
Szkoła podstawowa 13 Szkoła podstawowa 13 napisał/a 28 listopada 2018 o 22:52:
Dziękujemy z całego serca za pyszne deserki ryżowe i budynie dla naszych dzieciaczków z Sp 13 i przesyłamy serdeczne pozdrowienia
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 27 listopada 2018 o 14:57:
Przysłowie mówi "Człowiek jest wart tyle, ile uczyni dobrego" a Wy czynicie dobro!!!!. Dyrekcja, grono pedagogiczne a zwłaszcza dzieci i młodzież dziękują bardzo za pyszne deserki otrzymane wczoraj. Podzieliliśmy się nawet z dzieciakami "Chatki dla Piotra" z Chorzowa
Dom Pomocy Społecznej św. Wincentego w Chorzowie Dom Pomocy Społecznej św. Wincentego w Chorzowie napisał/a 27 listopada 2018 o 10:56:
Bardzo dziękujemy za pamięć i otrzymane dary !!!
Szkoła Podstawowa nr 24 w Chorzowie Szkoła Podstawowa nr 24 w Chorzowie napisał/a 27 listopada 2018 o 10:55:
W imieniu dzieci naszej szkoły dziękujemy za smaczny deser, który otrzymaliśmy w dniu dzisiejszym, nadmieniam,, że już skonsumowany….:) Pozdrawiamy
Branżowa Szkoła I Stopnia Specjalna nr 8 w Bytomiu Branżowa Szkoła I Stopnia Specjalna nr 8 w Bytomiu napisał/a 27 listopada 2018 o 09:19:
Dyrekcja , grono pedagogiczne i młodzież szkoły składają serdeczne podziękowania za przekazane smaczne, pyszne i zdrowe jogurty z ryżem . Bardzo DZIĘKUJEMY !!!
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 6 listopada 2018 o 13:03:
I znowu wszyscy szczęśliwi – DZIĘKUJEMY BARDZO !!!! za pyszne deserki, okazane SERCE i pamięć o nas. Pozdrawiamy serdecznie
Szkoła podstawowa 13 Szkoła podstawowa 13 napisał/a 30 października 2018 o 21:58:
Serdecznie dziękujemy za dary które dzięki wam trafiają do naszych dzieci z pozdrowieniami S.p 13 z Chorzowa
Szkoła Podstawowa nr 38 w Chorzowie Szkoła Podstawowa nr 38 w Chorzowie napisał/a 30 października 2018 o 09:13:
Serdecznie dziękujemy za pyszne mleczne kanapki przekazane na rzecz uczniów naszej szkoły. Gorąco pozdrawiamy 🙂
Polski Związek Niewidomych Dom Pomocy Społecznej im. Kazimierza Jaworka 41-503 Chorzów ul. s Siemianowicka 101 Polski Związek Niewidomych Dom Pomocy Społecznej im. Kazimierza Jaworka 41-503 Chorzów ul. s Siemianowicka 101 napisał/a 30 października 2018 o 07:49:
Serdeczne słowa wdzięczności i podziękowań składamy za przekazane nam produkty spożywcze w postaci jogurtów, soczków oraz pieczywa lekkiego .Wykazaliście Państwo dużo troski i zainteresowania środowiskiem osób niewidomych co sprawia, iż jesteście godnymi do naśladowania partnerami i dlatego też zasługujecie Państwo na nasze szczególne podziękowania. Żywimy nadzieję, że nie była to ostatnia inicjatywa z Państwa strony. Życzymy wielu sukcesów i satysfakcji z prowadzonej działalności .
Branżowa Szkoła I Stopnia Nr 8 Specjalna w Bytomiu Branżowa Szkoła I Stopnia Nr 8 Specjalna w Bytomiu napisał/a 26 października 2018 o 12:17:
Dyrekcja , grono pedagogiczne i młodzież szkoły składają serdeczne podziękowania za przekazane smaczne jogurty i pyszne soczki . Bardzo DZIĘKUJEMY !!!
Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie Zespół Szkół Specjalnych nr 3 w Chorzowie napisał/a 24 października 2018 o 15:48:
Nasze dzieci dziś ponownie zostały obdarowane smakołykami – bardzo DZIĘKUJEMY !!!! (a ryż przetworzymy na deserki i potrawy.) "Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi" ( Jan Paweł II ) Jesteście SUPER !!!
Szkoła Podstawowa nr 38 im. Wojska Polskiego w Chorzowie Szkoła Podstawowa nr 38 im. Wojska Polskiego w Chorzowie napisał/a 22 października 2018 o 07:50:
Serdecznie dziękujemy za pyszne jogurty przekazane na rzecz uczniów naszej szkoły. Gorąco pozdrawiamy 🙂

Właścicielem strony i administratorem Pani/Pana danych osobowych jest stowarzyszenie Chorzowskie Charytatywne “Pomocna Dłoń” z siedzibą w Chorzowie, ul. Styczyńskiego 17 kod pocztowy 41-500 adres e-mail:

Strona stworzona przez Creosite.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone “Pomocna Dłoń” Chorzowskie Stowarzyszenie Charytatywne.